Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
22 січня – День Соборності України
2022-01-22

День Соборності України – символічне і важливе свято для кожного українського патріота. Не важливо, де він живе: на Заході чи на Сході країни. Головне пам’ятати, що Україна – велика спільна батьківщина. З нагоди Дня Соборності  в Миргороді відбулося покладання квітів. Представники міської та районної влади, військовослужбовці та громадськість поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку.  

"Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки – це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про всі жертви, що було принесено на вівтар незалежності, соборності, державності," -  сказав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Сьогодні маємо непрості часи і мусимо бути, як ніколи, єдиними і сильними. Хочеться, щоб всі ми у нашій громаді, країні почувались як велика, дружня родина, у якій панують любов, злагода та взаємна повага. Всім нам бажаємо зберегти Україну, зберегти державність.

Зі святом! З Днем Соборності України!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]