Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
3 липня – Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів
2019-07-03

3 липня 2019 року з нагоди Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів (International Plastic Bag-Free Day) Програма розвитку ООН спільно з Міністерством екології та природних ресурсів, міжфракційним об’єднанням депутатів «Зелена енергія змін» та Zero Waste Alliance Ukraine планують провести акцію «День без поліетилену».

Акція «День без поліетилену» покликана, по-перше, привернути увагу суспільства до проблеми надмірного споживання одноразових пластикових виробів та як наслідок непоправного забруднення довкілля пластиковими відходами, і по-друге, сприяти популяризації доступних екологічних рішень на заміну пластику серед споживачів торгівельних мереж, супермаркетів і магазинів роздрібної торгівлі.

Відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту - ВМІІЕ   та Міська телестудія "Миргород" запрошують всіх-всіх-всіх долучатися до проведення акції: "На закупи – з власними еко-торбинками!"

Нагадаємо, за різними підрахунками для розпаду одного пакету потрібно 100 років. При цьому в середньому людина використовує його лише 20 хвилин.

Більшість пакетів потрапляють на сміттєзвалища або розносяться вітром по території країни, так як рівень їх переробки становить менше 1 %. Від пакетів щороку помирає близько одного мільйона птахів та 100 тис. тварин. Також ці вироби становлять загрозу людському здоров’ю, так як їх частки можуть потрапляти у харчі та воду. При цьому для виробництва пакетів використовують невідновлювані ресурси – 35 л нафти на 1000 пакетів. Щороку кожен українець використовує близько 500 поліетиленових пакетів, в той час як у ЄС цей показник наближається в середньому до 90 пакетів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]