Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання громадської ради
2020-06-18

18 червня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради. Перше питання  стосувалося підсумків виконання міського бюджету за 2019 рік та I квартал 2020 року. Карантинні обмеження суттєво позначилися на міському бюджеті. Якщо за перший квартал поточного року планові показники виконано, то перспектива за шість місяців - мінус майже 10 мільйонів гривень, порахували у фінансовому управлінні міської ради та озвучили цифри на засіданні громадської ради. Як пояснили, основні бюджетоформуючі підприємства на час карантину було закрито або скорочено роботу, це суттєво відобразилося на показниках бюджету.

Наступним питанням розгляду була інформація про виконання Програми регулювання чисельності безпритульних тварин за 2019 рік та діяльність БО "Чотири лапи Україна". що зроблено розповів начальник відділу житлово-комунального господарства Олександр Залєський.

Оксана Голуб, начальник відділу економічного прогнозування і туризму розповіла про план формування Миргородської ОТГ.

Про випадок побиття заступника директора миргородського ринку розповіли представники відділу поліції. Подія відбулася 7 червня на території центрального ринку. Тоді 33-річний місцевий житель вдарив заступника директора підприємства. Від удару 66-річний чоловік впав і знепритомнів. Його в безпорадному стані каретою швидкої госпіталізували до реанімаційного відділення Миргородської районної лікарні. Як відомо, на сьогодні стан потерпілого тяжкий. Він перебуває на лікуванні в Київській лікарні. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Допитані свідки, призначені судово-медичні експертизи. 33-річному миргородцю повідомлено про підозру у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (частина 1 статті 121 Кримінального кодексу України) та обрано судом міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання. Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до містян сприяти в розслідуванні кримінального правопорушення та повідомити подробиці інциденту телефоном  (05355) 5-24-50, 0996576303 (чергова частина Миргородського ВП) або 102.

Також на засіданні було обговорено питання обрання представників громадської ради до складу ініціативної групи по формуванню нового складу громадської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]