Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання планового виконкому
2023-04-26

За I квартал 2023 року (з урахуванням міжбюджетних трансфертів) до місцевого бюджету всього надійшло 157 479,3,0 тис. грн, що становить 103,9 відсотка до плану, в тому числі до загального фонду – 154 854,9 тис. грн, до спеціального фонду – 2 624,4 тис. грн. Такі цифри озвучили на засіданні  виконавчого комітету, який 26 квітня провів міський голова Сергій Соломаха.

Перед початком роботи планового засідання виконавчого комітету присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих героїв, які віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої держави у війні з окупантами.

Далі члени виконкому заслухали інформацію начальника фінансового управління Сергія Скляра щодо виконання бюджету Миргородської територіальної громади за перші три місяці нинішнього року. За словами Сергія Скляра, основними платниками податків і зборів до бюджету громади у І кварталі 2023 року серед виробничих підприємств є: ПрАТ “Полтавське ХПП” (ТОВ “Кононівський елеватор”), Регіональна філія “Південна залізниця” АТ “Українська залізниця”, ПрАТ “Миргородкурорт”, ПАТ “Миргородський завод мінеральних вод”, ПАТ “Армапром”.Серед підприємств з виробництва сільськогосподарської продукції найбільше сплачено до бюджету ТОВ “Астарта Прихоролля”, ТОВ “Промінь-Приват”, ТОВ “Агротех-Гарантія”, ТОВ “УкрЛатАгро”, СТОВ “Славутич”,  та  ТОВ “Гарант-2005”.

За звітний період до загального фонду бюджету громади отримано 31 194,0 тис. грн офіційних трансфертів. Виконання видаткової частини бюджету міської територіальної громади за звітний період становить 137 222,4 тис. грн або 60,6 відсотка до плану на І квартал 2023 року з урахуванням змін. З них: за загальним фондом проведено видатків на суму 120 682,3 тис. грн, або 67,1 відсотка, за спеціальним фондом – 16 540,1 тис. грн, або 35,6 відсотка.

"Якщо охарактеризувати бюджет, він дійсно виконується, але дуже важко. У нас перевиконання за три місяці складає близько 4 мільйонів. Це ті кошти, які ми можемо розподілити для нинішніх потреб. Зараз поки що в план вписуємося, надіємося, що до кінця року буде така ж сама ситуація, що дасть місту і громаді працювати,"- прокоментував питання міський голова Сергій Соломаха.

Звіт про виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за I квартал 2023 року члени виконкому взяли до відома та винесли на затвердження чергової сесії. Також на засіданні було ухвалено рішення з низки поточних питань, які стосуються роботи управлінь та відділів виконавчого комітету Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]