Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
28 жовтня - річниця вигнання з України нацистів
2016-10-28

Дорогі ветерани! Шановні миргородці!

28 жовтня – 72-а річниця вигнання нацистів з України. Визвольна історія творилася упродовж 1255 днів і ночей мужністю, непохитністю, самопожертвою бійців, міцною вірою в свій народ, свободу і щасливе майбутнє. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в Другій світовій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х, ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.

Сьогодні ми з болем розуміємо, що з кожним роком залишається все менше учасників та свідків тих героїчних часів. І тим важливіше зберегти нашу спільну історичну пам'ять тих, хто відстояв свободу нашої Вітчизни, подарував нам можливість жити на рідній землі..

Вшановуючи пам'ять загиблих у роки Другої світової війни,  ми схиляємо голови і перед подвигом воїнів переможців, а також перед світлою пам’яттю всіх патріотів, які у цей складний час виборюють мир та відстоюють територіальну цілісність України.

Щиро вітаю ветеранів та миргородців зі святом. Зичу ветеранам здоров'я, довгих років життя, зігрітих теплом та турботою вдячних нащадків! Щастя, добра, здоров'я  та мирного всім неба!

З повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]