Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«25 років незалежності: нариси історії творення нації та держави»
2016-11-02

Проголошення Незалежності чверть століття тому стало поворотною віхою в історії розвитку української держави і могутнім стимулом для натхненної праці заради миру і добробуту в нашому спільному домі. Ми, за 25 років, пройшли немалий шлях «спроб і помилок», у нас було як багато перемог так і багато поразок. Шлях, сповнений випробувань. Виросло нове покоління, яке не знає впливу комуністичного режиму, відбулося чимало подій, що змінили, іноді навіть докорінно, життя в Україні. За роки Незалежності ми навчилися бути вільними, усвідомили власну спроможність брати відповідальність та самостійно визначати національне буття.

Миргородська міська бібліотека для дорослих ім. Д.Гурамішвілі пропонує своїм читачам книгу «25 років незалежності: нариси історії творення нації та держави». Це новий погляд на історію України після 1991 року, це зростання активності українського суспільства, піки якої приходилися на три революції – Революцію на граніті, Помаранчеву революцію та Революцію гідності. Кожна з них надавала потужні імпульси для розбудови держави. Ця книга може використовуватися у школах вчителями історії, краєзнавцями, а  також широким колом небайдужих читачів, науковців, громадських активістів, студентської молоді. Завітайте до бібліотеки, щоб ознайомитися з цим видання.

 

Завідуюча міською бібліотекою

для дорослих ім. Д. Гурамішвілі

Алла Федченко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]