Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
22 вересня - День без авто
2016-09-22

22 вересня в усьому світі відзначають День без авто.  Цього дня пропонується відмовитися від використання приватного авто на користь громадського транспорту, їзди на велосипеді або пішої ходи. Дуже часто ми не замислюємось над тим, як пересуваємось по місту. Зазвичай люди просто сідають в автівку, навіть якщо було б зручніше та раціональніше поїхати на громадському транспорті, велосипеді чи пройти пішки.

День без авто — привід утриматися від використання автомобіля хоча б на один день. Подія проходить у рамках Європейського тижня мобільності, слоган якого цього року “Розумна і стала мобільність – інвестиція в Європу“. Дотримання практик розумної мобільності, таких як піша хода, їзда на велосипеді, комбінування способів пересування може мати позитивний вплив на ваше життя, на майбутнє вашого міста і суспільство в цілому. Окрім того, що розумна мобільність робить нас здоровішими, вона сприяє розвитку місцевої економіки, бо пішоходи, велосипедисти і користувачі громадського транспорту купують більше товарів у місцевих магазинах, ніж водії автомобілів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]