Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
22-й відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму
2017-11-29

24-26 листопада 2017 року на базі Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 був проведений 22-й відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму в приміщенні. За звання "найвправніших" змагалися більше ста учасників у старшій та середній вікових групах.

У змаганнях взяли участь 117 учасників з 9 команд старшої та 12 команд середньої вікових груп з міст Горішні Плавні, Миргород, Полтава; навчальних закладів Карлівського, Котелевського, Лубенського, Машівського, Миргородського районів, Засульської об’єднаної територіальної громади, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та вперше на подібні змагання завітали юні туристи з Черкаської області – команда Черкаського міського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді.

Програма Чемпіонату складалась з особисто-командних та командних змагань на дистанціях І-ІІІ класів «Смуга перешкод». Команда станції юних туристів імені Давида Гурамішвілі м. Миргорода (тренер Ошека О.В.) в особисто-командних змаганнях здобула ІІІ місце, в командних – ІІ місце і загальне  -  ІІ місце.

Учасники, переможці та призери змагань, нагороджені медалями та грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Команди, які посіли призові місця у загальному заліку нагороджені Кубками та грамотами Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]