Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: волейбол
2020-07-13

Завершились змагання з волейболу в залік міської Спартакіади трудових колективів. В останній день змагань в грі за третє місце зустрічались команда працівників освіти та команда заводу мінеральних вод. В цікавій грі перемогли освітяни і посіли третє місце. Окрасою змагань стала фінальна гра між командами 3 ТВУЗ та командою державних установ. В напруженій боротьбі перемогла команда 3 ТВУЗ, посівши заслужене перше місце, другими стали команда працівників державних установ. 

Голова ФСТ «Україна» Побідинський А.А. нагородив призерів медалями та грамотами, а також подякував учасникам за красиву аматорську гру та популяризацію спорту серед працюючого населення.

Після проведення восьми видів спорту в рамках Спартакіади трудових колективів в командному заліку лідирує команда працівників освіти – 118,5 балів, на другому місці  - команда 3 ТВУЗ – 114 балів і третю позицію посідає команда працівників державних установ, маючи 101,5 балів. Зовсім поруч розташувалась команда коледжу – 96,5 балів.

      Наступні змагання з водного туризму заплановано провести напередодні Дня незалежності, а завершиться Спартакіада в другу суботу вересня під час святкування Дня фізичної культури і спорту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]