Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів - настільний теніс
2020-03-02

В останній день зими, 29 лютого 2020 року, в спортивній залі ЗОШ №1 пройшов черговий вид Спартакіади трудових колективів – змагання з настільного тенісу. Приємно відзначити, що цьогоріч значно покращилась участь команди, а їх кількість в цьому виді спорту зросла до десяти.

 

Всі команди було розподілено на три підгрупи і розпочалася боротьба за першість в підгрупах. На наступному етапі переможці підгруп зустрічалися в боротьбі за 1 – 3 місця, команди, які посіли другі місця, виборювали місця з 4 по 6, а команди з 3 третіх місць виборювали місця 7 по 9.

Минулорічні призери Спартакіади підтвердили свій клас і знову вибороли призові місця, випередивши з незначним відривом команди ПрАТ "Миргородкурорт" і працівників державних установ, які посіли четверту та п‘яту сходинки. За розподіл медалей як завжди точилася напружена боротьба. Команді 3 ТВУЗ вдалося підтвердити своє чемпіонське звання, а от команди ПАТ "Армапром" та команда працівників освіти цього разу обмінялися позиціями. В результаті змагань, команда арматурників посіла друге місце, а команда освітян стала третьою.

В командному заліку після трьох видів продовжує лідирувати команда ПАТ "Армапром", яка набрала 41 залікове очко, другими йдуть освітяни, які мають в своєму активі 39 очок, а на третьому місці розташувалася команда 3 ТВУЗ, які набрали 36 очок.

Наступним видом змагань буде стрільба з пневматичної зброї, яка відбудеться 7 березня 2020 року в приміщенні ТСОУ. Початок змагань о 10 годині ранку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]