Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова провів особистий прийом громадян
2018-08-14

13 серпня міський голова Сергій Соломаха провів особистий прийом громадян. На зустріч з міським головою записалися четверо громадян. Вони порушували різні питання: встановлення індивідуального опалення, обміну житла, облаштування пішохідних доріжок та освітлення в мікрорайонах, оформлення матеріальної допомоги.

Власники однієї з багатоповерхівок по вулиці Сорочинської  звернулися з питанням щодо встановлення індивідуального опалення. Інвалід  другої групи порушив питання щодо обміну житла. Житель вулиці Гагаріна,5 просив сприяти міського голову в облаштуванні  пішохідної доріжки та освітлення від провулку Гладкого до провулку Тичини. Жителька вул. Спартаківської звернулася  щодо матеріальної допомоги на придбання путівки на лікування внука.

Міський голова уважно вислухав  громадян та надав відповіді на порушені ними питання, а ті, що потребували додаткових роз'яснень, доручив вивчити керівникам профільних відділів та сприяти у вирішенні проблем.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]