Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
2 лютого- Всесвітній день водно-болотних угідь
2021-02-02

Водно-болотні угіддя, вода і життя – нероздільні! Під таким девізом 2 лютого 2021 року відзначатимуть Всесвітній день водно-болотних угідь. Саме 2 лютого 50 років тому було підписано Конвенцію про водно-болотні угіддя. Болота, заплавні луки, ліси, плавні та мілководні водойми – життєво необхідні для накопичення, очищення та постачання прісної води для потреб людства і довкілля.

 Відновлення та збереження водно-болотних угідь є одним з важливих заходів для захисту прісних вод, пом’якшення наслідків змін клімату і адаптації до них.

За даними Секретаріату Рамсарської конвенції, водно-болотні угіддя, найцінніша екосистема, ресурси якої людство використовує для задоволення питних потреб і ведення сільського господарства, риболовлі і аквакультури. Для майбутнього планети ми маємо усвідомити важливість припинення руйнування і почати відновлювати водно-болотні екосистеми, берегти джерела прісної води та ощадливо її використовувати.

Щороку до інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня водно-болотних угідь Секретаріат Рамсарської конвенції готує низку освітніх матеріалів (https://www.worldwetlandsday.org/).

Міндовкілля підготувало інформаційні матеріали в українському перекладі (https://drive.google.com/drive/folders/1nlsDBhzrfrNTgzLf3VSWNzecTIcdi9uN?fbclid=IwAR3wkqN5zY_ICgBVapEk4L1ofa8gE02jfAybMio-ugpRBQXVoqtvxmcbdKA).

Долучайтеся до інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня водно-болотних угідь.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]