Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти позачергової сесії
2020-03-05

5 березня міський голова Сергій Соломаха провів 53 позачергову сесію міської ради. Проведення позачергового засідання зумовлено необхідністю внесення змін до міського бюджету - виділення коштів медичним закладам для  протиепідемічних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної інфекції в світі та Україні.

З резервного фонду міського бюджету виділили 150 тис.грн. для придбання засобів індивідуального захисту в амбулаторії загальної практики на випадок протиепідемічних заходів у рамках реалізації програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".  Цим же рішенням 50 тис.грн., як субвенція з міського бюджету,  передано районному бюджету Миргородського району для придбання медикаментів та виробів медичного призначення на випадок протиепідемічних заходів. Таке рішення ухвалено через поширення коронавірусної інфекції в світі і Україні та з метою захисту медиків, які, у разі необхідності, будуть контактувати  із хворими. Ухваленню таких рішень передувало обговорення стану готовності медичних закладів Миргорода та плану протиепідемічних заходів, що проходило і під час сесії і на засіданні профільних комісій.

У ході розгляду  інших питань порядку денного було ухвалено рішення про  надання згоди на реалізацію проєктів екологічних інвестицій за рахунок коштів Кіотського протоколу. Міжнародні  кошти спрямують на такі проєкти: "Капітальний ремонт (заміна віконних та дверних блоків) ДНЗ №2 "Оленка"; "Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №11 "Теремок"(заміна вікон)»;"Капітальний ремонт будівлі ДЮСШ (заміна вікон); "Мобільний сортувальний комплекс твердих побутових відходів".

Після емоційного обговорення депутати погодили звернення до Верховної Ради України щодо скасування прийнятих Верховною Радою України законів №128-ІХ "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових  операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України  щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг" та  №129-ІХ "Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг".

Іншим рішенням позачергової сесії  було внесено часткові зміни до рішення 52 сесії Миргородської міської ради 7 скликання від 21.02.2020 року № 45 "Про проведення земельних торгів (аукціонів) щодо продажу земельних ділянок або продажу прав оренди земельних ділянок комунальної власності". За поясненнями начальника земельного відділу Тетяни Зелінської, це рішення  стосується вимог  Земельного кодексу України щодо встановлення коефіцієнту для визначення стартової ціни земельних ділянок комунальної власності з  врахуванням  виготовлених звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення та Витягів про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

 Фотогалерея

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]