Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
18 вересня - День міста Миргород
2017-09-17

Дорогі миргородці! Шановні гості Миргорода!

 

Щиро вітаю усіх з Днем міста та річницею визволення нашого краю від нацистських загарбників!

 

Вже котрий рік головне свято нашої громади об'єднує серця всіх, кому не байдуже сьогодення і майбутнє міста, тих, хто пам'ятає і шанує славну історію Миргорода, його захисників і визволителів. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Це свято найдорожче для кожного з нас, бо воно наповнює наші серця гордістю за земляків, за воїнів, які звільнили наше місто від нацистів 74 роки тому, і продовжують обороняти кордони рідної землі.

В цей день хочеться щиро подякувати всім людям, які  небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Слова привітання адресую нинішнім захисникам, які мужньо відстоюють суверенітет України,та молодому поколінню. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією!

Дорогі миргородці!

Нехай розвивається наше місто-курорт! Нехай  щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду! Зі святом! 

 З повагою

міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]