Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС
2022-05-24

На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, яка відбулася 23 травня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Острянина, обговорили поточну ситуацію щодо аварії на міській каналізаційній мережі та спланували заходи для попередження надзвичайної ситуації в громаді.

Нагадаємо, минулого тижня, внаслідок пориву на мережі, сталося руйнування самопливного каналізаційного колектору на вулиці Гоголя, 120. Внаслідок аварії було припинено водовідведення лівобережної частини міста та частково обмежено водопостачання споживачам. Силами підприємства було виконано першочергові аварійно-відновлювальні роботи на аварійній дільниці колектору, але це не вирішило проблему повністю. За поясненням фахівців, щоб не допустити можливих екологічних наслідків, потрібно облаштувати тимчасову станцію перекачки стоків з подальшою заміною зруйнованих каналізаційних труб самопливного каналізаційного колектору. Через складний фінансовий стан КП "Миргородводоканал" не може закупити відповідне обладнання, і тому звернулося  за допомогою.  Обговоривши поточну ситуацію, та з метою недопущення переростання вищезазначених подій у надзвичайну ситуацію, комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала виконавчому комітету Миргородської міської ради виділити кошти  в сумі майже 430 тис. грн. з резервного фонду бюджету громади для ремонту самопливного каналізаційного колектора.

Наступне питання, яке обговорили на засіданні, стосувалося  підготовки до купального сезону 2022 року та літнього відпочинку.

За підсумками засідання ухвалено протокольне рішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]