Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств
2023-04-17

Відбулося чергове засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств комунальної власності міської ради під головуванням заступника міського голови Наталії Молочко. На засіданні слухали фінансові звіти щодо виконання фінансових  планів комунальними підприємствами Миргородської міської територіальної громади за 2022 рік.

У ході засідання комісії представники підприємств представили докладні звіти про результати роботи за 2022 рік, а також обговорили проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Одним із основних проблемних питань комунальних підприємств є зростання дебіторської заборгованості за надані послуги населенню та іншим споживачам. Тому, комісією було рекомендовано активізувати роботу з жителями громади щодо своєчасної та повної оплати за отримані послуги з водопостачання, водовідведення, теплопостачання, вивезення сміття, утримання житлових і нежитлових приміщень багатоквартирних будинків та прибудинкових територій.

Із закладами охорони здоров'я обговорювалось покращення надання медичних послуг населенню громади.

За результатами розгляду звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств Миргородської міської територіальної громади за 2022 рік комісія прийняла рішення про подання річних звітів на затвердження виконавчому комітету міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]