Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Випускний в Університеті третього віку
2019-05-31

Радісно та весело закінчили навчальний рік студенти Університету III віку на базі Територіального центру соціального обслуговування міста Миргорода. 30 травня 2019 року у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих відбувся випускний. З хвилюванням та піднесеним святковим  настроєм гарно одягнені випускники прийшли отримати сертифікати про проходження курсу навчання для студентів Університету III  віку.

З привітальним словом завітав на випускний заступник міського голови Олександр  Васильович Гуржій та побажав оптимізму, цікавих знань, нових вражень, радості в кожному дні і вручив випускникам сертифікати про проходження курсу навчання в Університеті Ш віку. Приємно було бачити вогники радості в очах та усміхнені обличчя студентів після отримання ними сертифікатів.

   Щирими словами привітала підопічних Територіального центру інструктор з трудової адаптації Валентина Олексіївна Бровко, яка турботливо опікувалася ними протягом навчального року та побажала своїм випускникам міцного здоров’я, щасливого життя, здійснення мрій, енергії та довголіття. Вона щиро дякувала, що студенти завжди радо її приймали, а на заняттях були уважними і зацікавленими. У  підопічних Територіального центру позаду напружений рік, протягом якого вони забули про літа, хвороби, проблеми, бо кожен знайшов для себе цікаве і корисне заняття.

   Студенти дякували своїм наставникам з Територіального центру за постійну увагу, підтримку та надану можливість реалізувати себе. Особливу подяку вони висловлювали представникам Миргородської міської ради за фінансову підтримку та надане приміщення по вулиці П.Мирного,24, де тепер вони мають змогу проводити заняття.

   Пісенними подарунками та гуморесками радував випускників народно-етнографічний ансамбль «Вечорниці» Миргородського міського будинку культури під керівництвом Олени Андріївни Наріжної та музичного керівника Олександра Йосиповича Стояновського. Присутні заходу були дуже задоволені їх виступом.

   Наші випускники не лише працьовиті, активні, а ще й цікаві, творчі та багаті талантами. Тому свято супроводжувалось концертною програмою, учасниками якої були вони самі. Підопічні Територіального центру залюбки співали українські народні пісні, жартівливі та авторські пісні Валентина Георгійовича Зінкова, музику до яких написала Раїса Іванівна Карюк. Атмосфера в залі була неперевершено інтригуючою та веселою, адже поміж виступами лунало багато пісень, жартів, придаючи святу яскравих барв.

   Святковий захід закінчився щирими посмішками, бурхливими оплесками та безмежною вдячністю всіх присутніх. Зацікавлені погляди, приємні зустрічі, веселі жарти і жодної думки про старість – ось головний лейтмотив свята випускників Університету III віку. По закінченню культурної програми випускники були запрошені до святкового столу. Підопічні Територіального центру щиро дякували депутату міської ради Олені Михайлівні Булойчик та підприємцю Любові Миколаївні Хухрі за солодощі та святкові пироги, які вони радо подарували випускникам.

   Незабаром в Університеті III віку розпочнеться новий навчальний рік. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до лав студентів. Перед вами величезний простір, де панує вічна молодість! До зустрічі у новому навчальному році!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]