Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання виконавчого комітету
2022-02-09

9 лютого відбулося планове засідання виконавчого комітету. Головні питання, внесені до порядку денного, стосувалися  виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за 2021 рік, підсумків виконання плану реалізації стратегічних напрямків економічного та соціального розвитку Миргородської міської територіальної громади та роботи відділу підприємництва, торгівлі та агропромислового  комплексу міської ради за минулий рік.

Перед початком засідання міський голова Сергій Соломаха вручив дві грамоти обласного рівня. Грамотою Полтавської обласної ради за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування та особистий внесок  у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди ювілейного дня народження  керуючій справами виконавчого комітету Антоніні Нікітченко. Почесною грамотою Полтавської ОДА за сумлінну працю, особистий внесок  у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди ювілейного дня народження   нагороджено  заступника міського голови Наталію Молочко.

У порядку денному перше питання передбачало розгорнуту презентацію доходів і видатків громади за 2021 рік від начальника фінансового управління Сергія Скляра. За його словами, бюджет недовиконано на 0,3%. До бюджету надійшло 573,6 млн грн. Найбільше перевиконання планових показників в абсолютних значеннях по податку на доходи фізичних осіб, єдиному податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, платі за землю та акцизному податку.

Основними платниками податків і зборів до бюджету громади серед виробничих підприємств є: ПрАТ “Миргородкурорт” – 14 734,4 тис. грн., Регіональна філія “Південна залізниця” АТ “Українська залізниця” – 9 100,8 тис. грн., ПрАТ “Полтавське ХПП” (ТОВ “Кононівський елеватор”) – 7 302,8 тис. грн., ПрАТ “Миргородський завод мінеральних вод” – 7 124,5 тис. грн., ПрАТ “Армапром” – 3 101,8 тис. грн. Серед підприємств з виробництва сільськогосподарської продукції найбільше сплачено до бюджету ТОВ “УкрЛатАгро” –   5 761,6 тис. грн., ТОВ “Промінь-Приват” – 5 679,0 тис. грн., ТОВ “Астарта Прихоролля” – 5 151,2 тис. грн., ТОВ “Агротех-Гарантія” – 4 113,9 тис. грн. та ТОВ “Хорол-Дон” – 3 186,8 тис. грн.

За звітний період отримано офіційних трансфертів майже 214 млн грн, зокрема мова йде про кошти, що надійшли з державного та обласного бюджетів, а також від інших територіальних громад. Що стосується видатків, то за словами Сергія Скляра, торік було забезпечено фінансування захищених статей, без заборгованостей.  Доповідач також детально розповів про галузевий принцип розподілу коштів бюджету міської територіальної громади за 2021 рік.

Заслухавши звіт, було доручено фінансовому управлінню міської ради звіт про виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за 2021 рік винести на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

Під час засідання виконавчого комітету розглянули ще низку питань із життя громади, діяльності приватних підприємців та подальшого стратегічного розвитку, вартості проїзду у маршрутних таксі та інші питання.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]