Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шанс кожному…
2021-11-10

До цього часу в нашій країні, не дивлячись на зусилля окремих людей та держави, кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування не зменшується. Щоденно до дитячих будинків потрапляють діти з пологових відділень, від яких відмовилися батьки, діти, яким стало небезпечно перебувати в рідних домівках. Це діти, від яких відвернулися найближчі люди. На жаль, жодна дитина не може зрости щасливою без родини, адже більш за все на світі їй потрібні тепло, любов і батьківська турбота. У таких випадках єдиним діючим заходом стає прийомна сім'я.

     Прийомна сім’я – це сім’я або окрема особа, яка не перебуває в шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Особи, які створили прийомну сім’ю, отримують статус прийомних батьків, а діти – прийомних дітей. Прийомні батьки є законними представниками прийомних дітей і діють в інтересах прийомних дітей без спеціальних на те повноважень.

       Якщо ви замислюєтеся над створенням прийомної сім, але не знаєте з чого почати цей процес, звертайтеся до відділу «Служба у справах дітей» за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14-а, каб. 204, тел: (05355) 5-48-86, або до Центру соціальних служб за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14-а, каб. 202,203, тел: (05355) 5-51-25.

        

 

Відділ «Служба у справах дітей»

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]