Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щоденник фестивалю "В гостях у Гоголя"
2018-07-09

В місті триває ІV Міжнародний музичний фестиваль "В гостях у Гоголя". Ця щорічна мистецька подія збирає в залі Районного будинку культури справжніх шанувальників класичної музики. В рамках фестивалю два тижні щовечора о 19 годині з 2 по 14 липня відбуваються концерти майстрів виконавської музичної майстерності.

Для глядачів вже відбулися концерти віолончельної та арфової музики, ансамблю камерної музики "Нота Бене", лауреатів міжнародних конкурсів - учнів професора В.М. Алтухова "Сонячні кларнети", прем’єра дитячого мюзикла "В пошуках щастя" та концерт народного ансамблю народної музики та пісні "Слов'яни"  ПК курорту "Миргород". Тож запрошуємо вас відвідати концерти класичної музики, адже програма фестивалю справді насичена. Зокрема,10 липня відбудеться авторський концерт  композитора Мирослава Скорика; 11 липня запрошуємо вас на незабутній концерт "Арфові барви";12 липня – концерт заслуженої артистки України Богдани Півненко та її учнів. Слідкуйте за програмою фестивалю та не втрачайте нагоди поринути у захоплюючий світ музики. Вхід на концерти вільний.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]