Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала громадська рада
2019-11-14

На черговому засіданні громадської ради було обговорено питання, пов'язані із роботою комунального некомерційного підприємства "Миргородська центральна районна лікарня, проєктом міського бюджету на 2020 рік, утриманням вулиць і тротуарів в зимовий час.

Робота комунального некомерційного підприємства "Миргородська центральна районна лікарня"  постійно перебуває у полі зору громадських активістів. 15 листопада вони розраховували на діалог з  головним лікарем, але  керівник медзакладу не прийшов на засідання. Натомість, було передано довідку, яка не надала відповіді на всі запитання, адресовані  йому громадською радою.

Широко була представлена інформація начальника фінансового управління Сергія Скляра про проєкт бюджету на наступний рік. Головний фінансист міста деталізував прогнозні показники, пояснив дохідну та видаткову частини, вказав на проблемах, які можуть виникнути через те, що проєкт Держбюджету-2020 суттєво зменшує доходи місцевого самоврядування і це при тому, що значно збільшені повноваження та сфери відповідальності територіальних громад.

Обговоривши питання, які виникали у ході засідання, активісти визначилися із порядком денним наступного зібрання, що попередньо має відбутися уже на початку 2020 року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]