Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала депутатська комісія
2018-08-22

22 серпня, у рамках підготовки роботи 39–ї сесії міської ради, запланованої на 31 серпня,  відбулося засідання постійної комісія з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. Під час роботи депутати обговорили профільні питання та виробили рекомендаційні доручення.

На порядок денний комісії було внесено такі питання: про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода"; про участь у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області; про внесення змін у рішення 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017 року №267 "Про затвердження Програми культурно-мистецького розвитку на 2018 рік"; про створення «Інклюзивно-ресурсного центру» Миргородської міської ради; про затвердження Положення про відділ освіти Миргородської міської ради в новій редакції; про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії міської ради сьомого скликання від 11 квітня 2017 року № 11 «Про Міську програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2015-2019 роки в новій редакції».

 Зокрема, клопотання від командування військової частини А1356 про щодо присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" озвучила секретар ради Наталія Гирка. Почесне звання пропонують присвоїти полковнику цієї військової частини Олександру Оксанченку – відомому льотчику, професіоналу, майстру вищого пілотажу.

 Про участь в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області інформувала начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик. Пропонується основні три компоненти: запровадження електронного щоденника, створення та інтеграція панорамних фото на Google мапу і сайт Миргорода та встановлення і підключення камер відеонагляду. У разі, якщо проект Миргорода пройде відбір, на його реалізацію місто отримає 600 тисяч гривень з обласного бюджету. Ще стільки ж передбачає співфінансування з міського бюджету.

       Про створення «Інклюзивно-ресурсного центру» Миргородської міської ради інформувала начальник відділу освіти Тетяна Колиьбельнік. Для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження, у нашому місті планується створити комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр Миргородської міської ради». Нині при відділі освіти працює психолого - медико - педагогічна консультація, на обліку якої перебуває 182 дитини з інвалідністю, із них у ЗЗСО – 95, у ДНЗ – 18. Відповідно, після створення Інклюзивно-ресурсного центру повноваження психолого-медико-педагогічної консультації переходять до центру.

       Докладно було обговорено і інші проекти рішень у цій сфері та галузі культури. Усі проекти рішень профільна комісія погодила до затвердження на сесії. Також на комісії  було розглянуто депутатські запити. За підсумками їх обговорення надано рекомендації відповідним відділам для подальшого вирішення порушеної проблематики.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]