Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: розглянули бюджетні питання
2020-08-18

18 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. На засіданні профільної комісії було детально опрацьовано проєкти рішень, пов'язані з виконанням міського бюджету за півроку та реалізацією цільових програм.

Загалом до порядку денного було внесено  більше 20 питань. Пояснюючи виконання міського бюджету за I півріччя 2020 року начальник фінансового управління Сергій Скляр повідомив, що  уточнений план звітного періоду не виконано на 8,3 млн.грн. Невиконання планових показників та суттєве зменшення надходжень у порівнянні з відповідним періодом минулого року спричинено наслідками через запровадження карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Наступне питання стосувалося  внесення змін до показників міського бюджету на 2020 рік.  Проєктом передбачено, що дохідна та видаткова частини міського бюджету в цілому збільшується на 6,4 млн.грн.  Ці кошти включають і державну субвенцію на реконструкцію футбольного поля з влаштуванням штучного покриття на стадіоні «Старт», на капітальний ремонт фасаду та частини приміщень підвалу будівлі гімназії ім. Т.Г. Шевченка, на капітальний ремонт частини покрівлі ЗОШ № 9, на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей учасників бойових дій на території інших держав, на об’єкт «Реконструкція загальноосвітньої школи I-III ступенів № 9. Інші зміни в кошторисі стосуються діяльності комунальних підприємств.

Також на засіданні депутати розглянули ухвалені рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийняті у міжсесійний період.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]