Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: робота профільної комісії
2019-08-07

Шостого серпня в залі засідань міської ради відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. На комісії розглянули профільні питання та ті, які  виникли у ході підготовки  47–ї сесії, надали відповідні рекомендації.

Перед початком розгляду питань порядку денного, члени комісії обговорили кілька актуальних тем. Однієї з таких є робота комунального підприємства "Миргородводоканал". На засіданні продовжили дискусії про те, як далі працюватиме підприємство, у чиєму буде підпорядкуванні буде, який матеріальний та фінансовий стан.  У ході обговорення депутати висловилися за те, щоб забрати комунальне підприємство на баланс міста. Це не простий крок, каже перший заступник міського голови Сергій Швайка. Але іншого виходу немає. Тому нині готується розпорядження про створення комісії для прийому-передачі цілісного майнового комплексу ОКВПТГ "Миргородводоканал" у комунальну власність територіальної громади міста.

Інше питання стосувалося  роботи комунального підприємства "Миргородеплоенерго".  Керівник підприємства повідомив, що рішенням двадцять шостої сесії сьомого скликання Полтавської обласної ради № 1112 від 19.07.2019 було відновлено дію рішення обласної ради № 980 від 21.12.2018 року «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, що надаються Обласним комунальним виробничим підприємством теплового господарства «Миргородтеплоенерго». Рішення набирає чинності з 23 липня 2019 року. Нарахування за теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води споживачам з 2 серпня 2019 року буде проводити за такими тарифами:

ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ОПАЛЕННЯ (для населення):

— для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії — 2 036,51 грн/Гкал, з ПДВ.

ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ПОСТАЧАННЯ ГАРЯЧОЇ ВОДИ (для населення):

— 115,37 грн за 1 куб. м води, з ПДВ.

ТЕПЛОВА ЕНЕРГІЯ (для потреб бюджетних установ, організацій та інших споживачів):

— для потреб бюджетних установ, організацій — 2015,88 грн/Гкал, з ПДВ;

— для потреб інших споживачів (крім населення) — 2015,88 грн/Гкал, з ПДВ.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]