Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні
2018-05-16

15-16 травня відбулось підсумкове засідання учасників проекту "Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні". На заключному засіданні місто представляли Анна Саєнко та Михайло Дорогань.

Перший день провели в Чернігові. Говорили про інструменти співпраці бізнесу та органів місцевого самоврядування, про способи заохочення та підтримки місцевого виробника, просування його продукції у власному місті – адже у цьому зацікавлені усі сторони: виробники збільшують об'єми продажу продукції; місцеві бюджети збільшують надходження за рахунок податків; мешканці отримують якісні товари за нижчими цінами.

Другого дня учасники Проекту ділилися досвідом у Славутичі. Тут відвідали місцеві енергоефективні об'єкти: котельню на щепі, яка влітку повністю забезпечує місто гарячою водою, а взимку ще й частково опалює місто. Привітали ДНЗ "Калинка" з ювілеєм – закладу виповнилося 30 років. У 2015-2017рр. там проведено комплексну термомодернізацію.

Проект "Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні" тривав майже півтора роки та зібрав учасників з 42 міста та ОТГ України. За цей час учасники провели роботу з підвищення ефективності в сфері фінансів і місцевого економічного розвитку. У Миргороді розробили і почали втілювати в життя план економічного розвитку у сфері туризму. Проект реалізовано Асоціацією міст України (#АМУ) спільно з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад (#КS), Норвезьким інститутом міських і регіональних досліджень (#NIBR) та за фінансової підтримки МЗС Королівства Норвегії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]