Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували воїнів-інтернаціоналістів
2020-02-15

 У Миргороді відбувся загальноміський захід з нагоди 31-ї річниці виведення  військ з території Афганістану. Учасників бойових дій на території інших держав вшанували у сквері Слави. На пам'ятний захід зібралися воїни-афганці, представники влади міста і району, громадськість. Традиційно колона пройшла сквером, поклавши квіти до пам'ятного знаку воїнам АТО та Вічного вогню. Урочистий мітинг відбувся біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Звертаючись до учасників заходу заступник міського голови Олександр Гуржій сказав: "Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконали свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця".

Він подякував воїнам-інтернаціоналістам за збереження бойового духу, готовність підставити плече у важку хвилину, які вони зберегли і в цивільному житті, за те, що опікуються своїми побратимами та їхніми сім‘ями, а також за  допомогу  захисникам, які нині відстоюють територіальну цілісність держави на Сході.

Майже 330 тисяч українців взяли участь у воєнних протистояннях минулого століття – в Афганістані, В’єтнамі, Єгипті, Лівані, Сирії, Анголі, на території колишньої Югославії та багатьох інших «гарячих» точках. Не всі воїни повернулися до своїх родин. Більше 3 тисяч українських бійців не переступили поріг рідного дому. Серед них і чотири миргородські воїни. Їхню пам'ять та полеглих героїв, які віддали життя, відстоюючи честь України та інших держав, вшанували хвилиною мовчання.

Активістів ветеранського афганського руху нагородили почесними грамотами та подяками різного рівня, вручили пам'ятні медалі.

 

Фотогалерея заходу 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]