Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородське бюро правової допомоги інформує
2018-07-02

За період з січня по червень місяць 2018 року до Бюро звернулось та було зареєстровано 410 осіб. За результатами звернень було надано 352 роз'яснень та консультацій та прийнято 58 звернень  про надання безоплатної вторинної правової допомоги (послуг безоплатного адвоката).

В даному періоді клієнти зверталися частіше з наступних питань: соціального забезпечення 11 % від загальної кількості клієнтів , спадкового 8 %, сімейного 15 %, трудового 3,5 %, адміністративного 2,5%, земельного 4,5 %, договірного 7 %, житлового 5 %,  іншого цивільного права 27 % , з питань виконання судових рішень 10 % та іншого права – 6,5 %.

З метою роз’яснення для громад та спільнот змісту ключових реформ (змін у законодавстві) у сфері соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, пенсійного забезпечення та з метою реалізації середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року та правопросвітницького проекту “Я маю право “ у 2017-2019 роках, працівниками Бюро проведено 48 правопросвітницьких заходів, що включає в себе  лекції, семінари, круглі столи, вуличні інформування, тощо.

З метою розвитку мережі партнерів та незалежних провайдерів надання БПД, налагодження співпраці із ними та надання методичної допомоги за ініціативою працівників Бюро було проведено 34 робочих нарад.

Задля посилення правової спроможності громад, покращення доступу мешканців громади до правосуддя, а також отримання якісної первинної правової допомоги, працівниками Бюро проведено 46 прийомів громадян у органах влади та місцевого самоврядування.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]