Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород ділиться досвідом роботи
2017-04-21

Напрацювання Миргорода по співпраці з ВПО, розроблені фахівцями Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді має цікавий та ефективний досвід роботи із внутрішньо-переміщеними особами соціальних служб. Моделі налагодження роботи із внутрішньо-переміщеними особами Міністерством соціальної політики визнано найкращим  і рекомендовано для впровадження. 20 квітня місцеві фахівці презентували колегам з Києва алгоритм комплексних дій по співпраці з ВПО.

Спеціалісти Київського міського центру соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді, директори та заступники районних в місті Києві центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, завідувач сектору сімейної політики ССД КМДА відвідали м. Миргород з метою ознайомлення з практикою роботи центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Миргородської міської ради щодо здійснення соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами, яка визнана кращою та рекомендована Мінсоцполітики для впровадження в містах населенням до 50 тисяч жителів.
  Зустріч відбулася в Миргородській міській раді, де гості мали змогу ознайомитись з Миргородом як містом-курортом, а далі відбулась презентація та обговорення практики надання комплексної допомоги внутрішньо переміщеним особами в місті.

Гордість центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Миргородської міської ради - це програмне забезпечення для роботи з ВПО, яке планується використовувати в роботі з учасниками АТО, сім'ями СЖО. Програма дала можливість систематизувати документи, створити загальну базу даних, яку легко та просто можна було імпортувати з різних документів, з різних інших програм. База даних захищена паролем та має обов'язкову відмітку, що людина згодна на обробку персональних даних. Також програма дозволяє швидко відібрати людей для соціальної підтримки та допомоги одразу за декількома критеріями.

Практичне заняття відбулося на базі центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Миргородської міської ради. До речі, в місті створено єдиний простір по роботі з ВПО, сім'ями СЖО, АТО. Це дуже зручно, та продуктивно.

Довідково

На сьогодні у Миргороді офіційно зареєстровано 1964 внутрішньо-переміщені особи, це - найвищий показник у Полтавській області. Для взаємодії та підтримки таких громадян у місті на базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і було створено Єдиний центр допомоги внутрішньо-переміщеним особам, розроблено алгоритм співпраці із переселенцями та окреслено дії, для підтримки ВПО.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]