Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова прозвітував про роботу за минулий рік
2020-01-27

2019-й рік для Миргорода, як і для всієї України, був роком продовження впровадження широкомасштабних і довгострокових реформ, які здійснюються, незважаючи на виклики часу й військові дії. Торік було продовжено і практично завершено реформу первинної ланки системи охорони здоров’я, ключову реформу Міністерства освіти і науки – Нову українську школу, інклюзивне навчання. Значну увагу приділено удосконаленню соціальних стандартів та якісному наданню послуг населенню - основні тези розгорнутого звіту міського голови, що відбувся 24 січня.

Звітуючи про роботу міський голова Сергій Соломаха наголосив на виконанні бюджету 2019 року. Завдяки цьому вдалося реалізувати цільові та комплексні програми. Загалом на утримання всіх галузей міста торік було спрямовано майже 40 млн.грн. У минулому році було продовжено реалізацію проєктів у співпраці з інвестиційними коштами різних джерел. Як приклад, реконструкція Центру естетичного виховання та будівлі колишньої першої школи у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, Проєкт Європейського Союзу MO.GE.DI.CO. Це велика відповідальність і значні інвестиції в розвиток міста, - акцентує очільник міста.

Важливим питанням торік була робота житлово-комунальної галузі в цілому та міських комунальних підприємств зокрема. У цьому контексті - передача "Миргородводоканалу" громаді міста. У минулому році було збудовано три амбулаторії сімейної медицини. Нині таких лікарняних закладів сім - у кожному мікрорайоні є своя амбулаторія і лікар. У співпраці з міжнародними партнерами також було модернізовано Центр надання адміністративних послуг. Виконано низку заходів на об'єктах дорожньо-мостового господарства та благоустрою, осучаснено об'єкти інфраструктури, продовжено оновлення головної спортивної бази - стадіону "Старт". Торік місто тримало кілька відзнак: 3-тє місце у рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України. За використання інноваційних технологій для захисту міської еко-системи Миргород переміг у номінації «Екологічно відповідальне місто» конкурсі «Smart місто 2019», а від міжнародного проєкту ПРОМІС Миргород отримав відзнаку "За найкраще інформування громади».

У планах наступного року – реалізація основних пріоритетів, визначених Програмою соціально-економічного розвитку громади та Стратегією Миргородського субрегіону, де стратегічними напрямками визначено: розвиток бізнесу та зеленої економіки, лікувально-бальнеологічної і рекреаційно-туристичної сфери, формування екобезпечного соціально-культурного простору субрегіону.

Після презентації міський голова відповів на запитання, які миргородці надіслали на електронну пошту та під час перегляду звіту, що транслювався онлайн на веб-сайті міської ради.

Презентація звіту міського голови за 2019 рік

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]