Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання виконавчого комітету
2018-06-14

Заходи щодо покращення стану благоустрою місць масового відпочинку та підсумки двомісячника озеленення, чистоти  і благоустрою в Миргороді обговорили на засіданні виконавчого комітету, що провів міський голова Сергій Соломаха 14 червня.

Із 02 квітня по 01 червня, відповідно до розпорядження міського голови, в Миргороді проводився двомісячник озеленення, чистоти і благоустрою. Чи виконали заплановані види і обсяги робіт доповідав начальник ВЖКГ Михайло Коркішко.(Текст доповіді).

За його словами, до участі у двомісячнику залучалися підприємства, установи, організації, приватні підприємці, які здійснюють свою діяльність на території міста, а також жителі всіх мікрорайонів, як багатоповерхової забудови так і приватного сектору. Проте вже традиційно основне навантаження припало на комунальні підприємства, адже обсяг робіт дуже великий. Перелік необхідних завдань сформований на увесь період двомісячника «підганявся» чи не щодня.  Серед основних видів робіт – дорожні роботи, нанесення розмітки, очистка ливневої каналізації, ремонт зовнішнього освітлення, підготовка міського пляжу до літнього сезону, прибирання вулиць, дворів, кладовищ від сміття, догляд за деревами, підготовка та утримання клумб і газонів.

Під час обговорення поданої інформації та реального санітарного стану міста,  Сергій Соломаха розкритикував роботу комунальних служб за невиконання комплексу робіт із благоустрою та озеленення, а також за неналежне прибирання міста та незавершений до цього часу поточний ремонт доріг. До 1 липня міський голова дав термін завершити запланований комплекс заходів та доручив відділу житлово-комунального господарства посилити контроль за наведенням та підтриманням належного санітарного стану в місті.

На засіданні виконавчого комітету також було розглянуто та ухвалено рішення з питань підприємницької діяльності, архітектури та інших поточних питань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]