Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту
2019-08-01

Першого серпня, у рамках підготовки 47-ї сесії, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. Члени профільної комісії детально обговорили, проаналізували та надали рекомендації по проектних рішеннях питань порядку денного, висловили думки з інших актуальних тем.

Серед основних питань було розглянуто та погоджено такі проекти рішень: про участь у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад; про перепрофілювання закладу дошкільної освіти; про дозвіл на передачу матеріальних цінностей. Ці питання стосувалися організації роботи освітніх закладів та реалізації в них інноваційного проекту "Електронний документообіг у навчальних закладах м.Миргород", що включає електронні щоденники, електронні журнали, планування та звітування роботи вчителів, бази даних учнів та вчителів, статистика та рейтинги успішності. Цей проект буде подано на обласний конкурси проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2019 року. Присутні висловилися на підтримку інноваційного проекту.

У "різному" було обговорено не менш важливі питанні, але наразі, як пропозицію для обговорення з громадськістю. Два із них стосувалися екологічного аспекту: заборони реалізації в торговельній мережі поліетиленових пакетів та використання штучних квітів на комунальних кладовищах.

Відмовлятися від пластику необхідно, це факт. Чи готові продавці і споживачі до такого кроку. Пропонуємо миргородцям долучитися до обговорення екологічного питання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]