Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання депутатської комісії з питань ЖКГ
2019-03-04

На профільних депутатських комісіях  продовжують розглядати звернення, які надходять від громадян з актуальних питань. 1 березня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики.

До порядку денного цієї комісії було включено наступні питання:

  • про формування тарифів на теплову енергію в обласному комунальному підприємстві теплового господарства „Миргородтеплоенерго”;
  • про проведення технічного аудиту по реалізації Проекту "Модернізація теплового району "Авіамістечко" в м. Миргород  Полтавської області" в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО;
  • про встановлення пільги зі сплати податку на нерухоме майно для всіх санаторно-курортних закладів міста ПрАТ  "Миргородкурорт".
  • про встановлення Дорожній профспілковій організації південної залізниці пільгової ставки податку на об'єкти нерухомого майна санаторію ім. Миколи Гоголя.
  • про встановлення Миргородському міському спортивно-технічному клубу Товариства сприяння обороні України ставки 0,5% податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Кожне із питань було детально обговорено та проаналізовано, надано юридичне роз'яснення. За результатами розгляду питань, в яких взяли участь заявники, було напрацьовано алгоритм подальших дій та надано рекомендації для вирішення питань, а також підготовлено депутатські звернення.

У ході інформування також було заслухано звернення від підприємців щодо зменшення ставки податку, а також заслухано відповідні роз'яснення представників податкової інспекції з даного питання.

Засідання  профільної комісії транслювалося онлайн на офіційній сторінці Миргородської міської ради. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]