Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання сесії
2017-11-23

22 листопада відбулася 32-а сесія міської ради. Перед початком пленарного засідання міський голова Сергій Соломаха вручив Подяку Міністерства соціальної політики України директору Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Володимиру Кір'яну.

Затвердивши порядок денний питань, які опрацьовували на профільних комісіях, у "різне" депутати внесли додаткові питання. Сергій Михайленко запропонував обговорити питання щодо створення комісії для вивчення діяльності ГО "Оберіг". Олександр М'якота порушив тему формування норм твердих побутових відходів для населення.

Під час засідання, яке тривало майже до 18.00, одноголосно депутати проголосували за підсумки виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року та внесення змін до показників головного поточного фінансового документу міста. Перерозподіл зробили за поданням головних розпорядників коштів в розрізі програмної та економічної класифікації видатків, а також між об’єктами в межах загального обсягу видатків на відповідну галузь.

Не набрало більшості голосів клопотання депутатської фракції Всеукраїнського об’єднання "Свобода" щодо присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода Олегу Супруненко" (посмертно). А от повноваження депутата-свободівця Миколи Чугуєва, за його особистою заявою, депутати припинили достроково.

У ході обговорення змін до програм, спрямували кошти на забезпечення сталого функціонування 5 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області. У рамках програми "Здоров’я жителів міста Миргород на 2017 рік" на звернення районної ради, зокрема, для створення електронного реєстру пацієнтів м. Миргород виділили 199000 грн. на придбання комп'ютерної техніки для КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та 85000 грн. на придбання кардіодефібрилятора.

Внесли зміни до Програми соціального захисту населення на 2017 рік в частині відшкодування витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян у залізничному транспорті приміського сполучення, оплаті послуг зв’язку, в тому числі погашення кредиторської заборгованості за минулі роки.

Після докладного обговорення, проголосували також за зміни до переліку об’єктів на 2017 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою, до програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 роки та програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення. Сперечалися, коли розглядали проект рішення щодо внесення змін до Програми капітального ремонту житлового фонду. Зокрема, говорили про рівний доступ громадян до можливості отримання частини коштів з міського бюджету на проведення ремонту багатоквартирних будинків. Дискутували щодо пропорцій співфінансування робіт з боку мешканців та міста.

Довго обговорювали депутати питання про призначення представників засновника до редакційної ради міської телестудії "Миргород". Звучали різні пропозиції. Зупинилися на варіанті, запропонованому у підготовленому рішенні.

Делегували представників міської ради до Робочої групи з питань якості надання медичних послуг медичними закладами районного підпорядкування. Широко обговорювали депутати звіт першого заступника міського голови Сергія Швайки, звільнення за власним бажанням заступника міського голови Костянтина Кірпосенка та звіт постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв'язку, екологічної політики.

Не менш емоційною була тема щодо встановлення пільг земельного податку на наступний рік. Рішенням сесії для військових формувань встановили з 01.01.2018 по 31.12.2018 року пільгу щодо земельного податку за земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні, в розмірі 90% коштів, що зараховуються до міського бюджету: для військових формувань, утворених відповідно до законів України, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, (в тому числі підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України), які повністю утримуються за рахунок бюджетних коштів.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]