Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День молоді в Миргороді
2018-06-25

У Миргороді День молоді, який щорічно відзначається в Україні в останню неділю червня, видався драйвовим та яскравим. Учасниками спортивних змагань та святково-розважальної програми за участю талановитої молоді міста та спеціально запрошених гостей була не лише молодь, а й люди старшого віку.

Міський турнір з пляжного волейболу серед молоді та дорослих дав енергійний старт розважально- святковим заходам. Команди з різних міст змагалися за найсильнішого гравця. Продовжила активний день Першість міста Миргорода з велосипедного туризму, що проходила у березовому гаї. Того ж дня на території ЗОШ №9 ім. А. Зубковського відкрили дитячий майданчик. Подарунок дітям зробив народний депутат Олег Кулініч. В урочистому відкритті майданчика взяв участь міський голова Сергій Соломаха. Він привітав містян зі святом та подякував народному депутату за допомогу в благоустрої дитячих територій.

Продовжила святковий день розважальна програма на центральній площі міста. З нагоди свята активісти молодіжного руху були нагороджені грамотами та подяками міської ради, відділу культури, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. З вітальним словом до молоді звернулася керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Вона від імені міського голови подякувала за активну роботу та креативні ідеї і проекти, які втілюються в місті з ініціативи молоді.

Після обіду на центральній площі відбувся концерт за участю талановитої молоді міста та спеціально запрошених гостей. Свій талант миргородцям дарували вихованці позашкільних мистецьких закладів та запрошені гості. "Розігрівали" молодь місцеві артисти, ведучі, діджеї та ТО «Вахта». Яскравості та запалу свята додав фестиваль фарб Холі. Кольорова битва, яку вперше влаштували для молоді, припала до душі усім, хто долучився до цієї розваги. Яскравим акцентом вечірньої програми стала дискотека за участю DJ Predator. Світло-музичне шоу супроводжували гучні оплески та дискотека. Учасники свята відривались на повну та всіляко підспівували і танцювали під найвідоміші треки зі стильним ведучим DJ Predator.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]